Bestselgerskolen inviterer til lansering av nettskole innen salg og servicekvalitet

#Next1 Kurs og Rekruttering Uncategorized Bestselgerskolen inviterer til lansering av nettskole innen salg og servicekvalitet
0 Comments

image

Fil 02.11.2015, 18.46.38

Mandag den 11.januar 2016 blir det lansering av Bestselgerskolen hos Campus NooA – Offentlig godkjent nettskole.

For føste gang med utdannelse innen salg, service og Prestasjonsledelse.

Sted: Kunnskapssenteret i Asker – Drammensveien 915, 1385 Asker

Tid: fra klokken 12:00 til 14:00.

Det vil bli trukket ut 2 deltakere fra lanseringen som vil vinne:

1. utdannelse innen salg og servicekvalitet med 24 ferdigheter verdi Kr. 8.800.-

2.Utdannelse innen  service og kundepleie- verdig Kr. 5.950,- 

Påmelding til: Kay.elling@gmail.com.   eller +47 91721000. Hilsen fra Kay Ellingsen kursutvikler og opplæringsansvarlig Bestselgerskolen og Morten Paulsen Professor Campus NooA

(På en nettskole får du egen faglærer som følger deg gjennom studiene).

I tillegg til de 6 forskjellige utviklingsprogrammene vil Kay Ellingsen gå igjennom hvordan du kan få dine ansatte til å prestere samtidig som de er i arbeid. Det faglige innholdet som er godkjent finnes kun på denne skolen.

Morten Paulsen forteller og informere om fremtidens læringsplattformer for selgere og kundebehandlere.

Om Morten:

Morten Flate Paulsen var initiativtaker til at NKI startet med nettbasert utdanning i 1986[trenger referanse] og den første nettlæreren i Europa da han underviste fire nettstudenter i faget grunnleggende databehandling høsten 1987. I 2012 fikk han Norges Vels medalje for 30 års arbeide med utvikling av nettstudier ved NKI Nettstudier der han var utviklingsleder og professor i nettbasert utdanning.

Høsten 2012 startet han Campus NooA – et internasjonalt senter for nettstudier mens han jobbet som professor II i nettpedagogikk ved Høgskolen i Gjøvik.

Paulsen var President i European Distance and E-Learning Network (EDEN) fra 2010 til 2013 og medlem av forskningskommiteen til European Association for Distance Learning frem til november 2010. Han har sittet i styret for studiesenteret.no og var ansattrepresentant i NKIs styre i to perioder.

I 2009-2010 var han gjesteprofessor ved Universidade Aberta i Lisboa. Han var også tilknyttet Centre for Distance Education ved Athabasca University i Canada som Adjunct Professor fra 1999 til 2005.

Paulsen var redaktør for Nettskoleavisen i 12 år og regional kontaktperson for de internasjonale fagtidsskriftene IRRODL, EURODL og the Asian Journal of Distance Education. Han sitter også i redaksjonsrådet for seminar.net.

Paulsen er sivilingeniør fra NTH og har en doktorgrad i voksenpedagogikk fra Pennsylvania State University der der han også arbeidet for the American Center for the Study of Distance Education og opprettet et av de første fagtidsskriftene på internett. Det het DEOS – Distance Education Online Symposium og det første nummeret kom ut i 1991.

Velkommen skal dere være.

ps. Ta gjerne med deg din kollega.

Hilsen fra Kay og Morten

 

image

 

 

Categories: