Bestselgerskolen ønsker deg i teamet vårt.


 

image

Vi lanserer nå Bestselgeskolen som egen skole hos Campus NooA – offentlig godkjent nettskole hos professor Morten Flate Paulsen og ønsker en (1) ny kollega i teamet. Vi er pr.dags dato 2.møtebookere og 2 bedriftsrådgivere, i tillegg til meg og Morten.

Bestselgerskolen stiftes og vil i løpet at Q2 være 6 medarbeidere med bakgrunn fra salg, service og ledelse/HR.

image

Vi er i dag 2 faglærere , hvor jeg skal bruke en del av tiden i 2016 på kursutvikling, i tillegg til å være opplæringsansvarlig.

Jeg må derfor få en “erstatter” på å informere næringslivet på hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor de skal velge videreutdannelse for sine medarbeidere hos oss.

 

Vi vet at du finnes der ute med engasjement og motivasjon til å møte hverdagen med en holdning som kanskje er litt utenfor “mange andre”. Du skal kunne stå opp hver eneste morgen og glede til å kunne gå på jobben, med faglige utfordringer og imøtekommende kollegaer.

Vi vil trene deg opp, gi deg kunnskap nok til å være selger og rådgiver/veileder innenfor salg og service. Også å kunne bli sertifisert innen Prestasjonsledelse/SBL- og Human kapital H2H.

image

Er du en leder som ønsker å  bli kursinstruktør- fagansvarlig så er det en fordel at du tidligere har holdt kurs- vært kursansvarlig en stund.

Send meg informasjon på hvem du er og hva du gjør i dag, så gir jeg deg en “verdig” tilbakemelding.

Hilsen fra Kay Ellingsen – kursutvikler – Opplæringsansvarlig og forfatter.

kay.ellingsen@gmail.com eller + 47 917 21000

Bestselgerskolen.no

Vi har i dag kontorer på Kunnskapssenteret i Asker….og vil i løpet av 2016 få nye kontorer og kurslokaler.

image

image