Country Manager, Bygg og Anlegg

Country Manager innenfor bygg og anlegg

For kunde søker vi en Country manager med personlige egenskaper som er ansvars søkende, utadvendt, ærlig og til å stole på. Du skal kunne kommunisere åpent og direkte med større kunder innen Bygg og Anlegg, samt at oppdragsgiver har forhandlere som leverer oppdragsgivers produkter og andre til kunder innen Bygg og Anlegg. Vi vil ha intervju med engasjerte og motiverte kandidater som virkelig har lyst på denne jobben. 

Du må ha erfaring med forhandlinger og møteledelse. At du tidligere har vært salgsleder er en fordel, men kan veies opp av annen leder erfaring, helst fra Bygg og Anlegg. Sitter du i dag i en stilling som Country Manager men i en annen bransje, vil vi også gjerne snakke med deg for å vurdere om dine eksisterende ferdigheter kan kompensere for manglende bransjekunnskap.  

Bedriften du skal jobbe i har 14 forhandlere (Noen med butikker) i Norge. Du får som Country Manager et eget ansvar for dine egne og ytterligere to selgeres resultater, du får frihet for å nå mine mål og i tillegg til å kunne få egenutvikling. Som person håper vi at du i tillegg er praktisk, ryddig og pålitelig, og med erfaring fra Bygg og Anlegg regner vi med at du sannsynligvis har bakgrunn fra bransjen eller et fagbrev i bunn – men dette er ikke et absolutt krav.

Du vil møte en uformell åpen kultur, og en leder som er rådgivende og veiledende i lederstilen, noe som er en spennende mulighet for deg med faglig kompetanse og evne til å levere.

Har du hva som trengs til å fylle stillingen som Country Manager?

Send inn din CV, og skriv om deg selv og hvorfor du søker ny jobb.

Hilsen Next1
Kay Ellingsen
Headhunter – Fagansvarlig
+47 91 000 744
kay@next1.no

GDPR: Vi behandler alle dine personlige opplysninger strengt fortrolig, og vi vil ikke viderebringe din informasjon til verken oppdragsgiver eller andre, før vi eventuelt ber om din tillatelse først. All informasjon vi samler blir behandlet i henhold til gjeldende regler for personvern, og ved å sende inn en henvendelse gir du oss tillatelse til å behandle og oppbevare opplysningene i vårt system i inntil 12 måneder fra du sender de inn. Du kan når som helst be om å få innsyn i opplysningene vi har om deg, og du kan når som helst be om at vi sletter opplysninger vi har lagret om deg.

Er du selv en arbeidsgiver?

Det er helt greit, og antageligvis også smart å være oppdatert. Selvsagt vil vi gjerne ha deg som kunde på rekruttering – men om du enda ikke er klar til sette ut ditt bemannings oppdrag til oss, så skal du i det minste få et verktøy her som vi tror du vil sette pris på når du skal rekruttere på egenhånd; klikk på bildet for å laste ned gratis i PDF format. PS: Hvis du vil høre hvor lite det koster og hvorfor det lønner seg å bruke oss, så ta kan du bare kontakte oss.

rekruttering

Innsending av personlig informasjon

0/50
Gi en beskrivelse av deg selv.

Felt merket stjerne (*) må fylles ut.