B2B Salgsjobb i strømbransjen – Elkraft utvider sitt KAM team

#Next1 Kurs og Rekruttering B2B Salgsjobb i strømbransjen – Elkraft utvider sitt KAM team
0 Comments

Dette skjemaet er for kandidater som etter invitasjon, eller kommer via Elkraft’s

Stillings annonse på KOM24.no –  KLIKK HER.

Vi søker for Elkraft etter hele 5 nye B2B selgere til salgsteamet på hovedkontoret på Lørenskog. Etter sommeren skal vi sette opp nye salgsavdelinger i bl.a. Drammen og Fredrikstad – så tips oss gjerne om navn som du mener vi bør kikke på! Det er relativt høy fastlønn, og du vil selge kraft til bedrifter, som i tillegg til gode priser på strømmen de bruker, enda viktigere får gratis rådgivning fra Elkrafts team av ingeniører som gjør at Elkrafts kunder potensielt sparer store summer ved å ta kontroll over, og dermed redusere energibruken sin.

Elkraft skriver: 

  • En jobb i landets ledende B2B leverandør av strøm og tekniske tjenester byr på mange spennende utfordringer!
  • Vi skal bidra til at norsk næringsliv kan ta del av at bedriften oppnår riktige strømavtaler og energibesparende tiltak. Kundene våre forventer stadig mer av oss og teknologien utvikler seg raskere enn noen gang.
  • Vi skal være proaktive og vi skal tilby smarte og gode tjenester for kundene våre gjennom å være: Enkle – Trygge -Personlige.
  • Derfor trenger vi de beste menneskene på laget. Fremover skal vi styrke Elkraft med nye medarbeidere, innenfor områder vi ser er viktige for fremtiden.

Korte fakta:

LønnstypeFast + Provisjon
Heltid/DeltidHeltid
ArbeidsstedLørenskog
Ansvarlig headhunter fra Next1Kay Ellingsen 915 39 000
Start datoEtter avtale

Innsending av personlig informasjon

0/8

Felt merket stjerne (*) må fylles ut.

Categories: