Det er ikke sikkert du skal bruke Next1 som din fremtidige rekrutteringspartner men det er 88,7% sikkert du bommer uten oss.

#Next1 Kurs og Rekruttering Blogg, Business, Nyttig om Salg og Ledelse Det er ikke sikkert du skal bruke Next1 som din fremtidige rekrutteringspartner men det er 88,7% sikkert du bommer uten oss.
0 Comments

Next1 har spesialisert seg i å rekruttere salgsledere/selgere samt daglige ledere (CEO).

Kampen om å skaffe og beholde gode ansatte vil fortsatt være en av de største utfordringene i norsk næringsliv. Å ansette de rette salgsfolkene og lederne kan fort avgjøre en bedrifts suksess eller fiasko.

Selgere varierer mest i prestasjonsnivået sammenlignet med de fleste andre yrker. Den gode selgeren selger dobbelt så mye som den dårlige, men bestselgeren selger for tre ganger så mye. Da er det ikke rart at de fleste firmaer vil rekruttere blant de dyktigste salgs- og servicemedarbeiderne. Samtidig vil bare 3 av 20 profiltyper naturlig lykkes, og blant norske selgere utgjør disse henholdsvis 1%, 4,4% og 5,9%. Resten av selgerne- 88,7% er etter mitt syn feilrekruttert, dersom målet var å få de beste selgerne! Jeg sender deg gjerne gratis materialet som lærer deg om alle 20- og mest interessant hva kjennetegner de 3 du vil ha.

Vi er i all ubeskjedenhet best på å forstå eksakt adferds profilen til hvordan den ideelle selgeren dere skal ha er. Må kandidaten ha jobben, eller har han/hun lyst på jobben. Vi måler hvilke egenskaper og evner kandidaten har – og ikke bare hva som står i hva de gjorde av funksjoner i tidligere arbeid.

Når det gjelder ledelse, så er det en «operativ leder» som inspirerer og motiverer for å engasjere, hvor det motsatte er at lederen er en «forvaltingsorientert sjef». Det er førnevnte som alltid fungere best og blir mottatt av de ansatte som en leder og ikke sjef.
Ikke glem at i dag så er det 6 av 10 som ønsker å slutte på grunn av nærmeste leders lederstil.

Våre headhuntere er tunge på anvendt atferdspsykologi, og har grundig forståelse på fagområdet bedriftskultur og lederstiler.

Vi vil i nærmeste fremtid forsøke å ta kontakt med nettopp deg for å informere om hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor dere bør vurdere å velge oss i Next1 som din fremtidige leverandør av personell innen salg og ledelse.

Ps. Personlighet er summen av alle de psykologiske evner og anlegg et individ har. Empati og egodrive er to viktige egenskaper som en selger trenger for å lykkes. Disse egenskapene kan måles. Dyktige mennesker er nøkkelen til suksess.

Den dyktigste lederen ansetter de dyktigste menneskene.

Hilsen Remi Marents 📞 91 666 666 remi@Next1.no

Categories: