Følge opp salgsmøte på E-POST? Kopier gratis mal fra Remi Marents som du kan bruke!

#Next1 Kurs og Rekruttering Nyttig om Salg og Ledelse Følge opp salgsmøte på E-POST? Kopier gratis mal fra Remi Marents som du kan bruke!
0 Comments

Emne: Takk for informativt møte med [Firmanavn]

Kjære [Navn],

Jeg vil først og fremst takke deg for at du tok deg tid til å møte med oss i går. Jeg synes det var en svært nyttig og informativ samtale, og jeg setter stor pris på muligheten vi fikk til å lære om [Firmanavnets produkt/tjeneste].

Jeg har allerede begynt å tenke på hvordan vi kan integrere våre produkter og tjenester i [Firmanavn], og jeg tror det vil være en utmerket match. Jeg er overbevist om at vi kan bidra til å forbedre virksomheten din og øke effektiviteten.

Som vi diskuterte, vil vi gjerne følge opp med deg i nærmeste fremtid for å se på mulighetene for videre samarbeid. Jeg vil sende deg en oppfølgingsplan i løpet av de neste dagene, slik at vi kan diskutere detaljene i videre samarbeid.

Takk igjen for møtet, og jeg håper å høre fra deg snart.

Med vennlig hilsen,

[Ditt navn] Next1

Categories: