Et motiverende og inspirerende kurs på hvordan du skal selge dine produkter og tjenester på nett.

 

Hva er nettskole?
Nettstudier er studier via internett, uten oppmøte til fysiske forelesninger eller
klasseromsundervisning.

Som kunde/elev hos oss, så har du tilgang på lærer som følger deg opp og svarer på spørsmål via nett.

Ved Nordic Business Academy sine Nettstudier er det studiestart hver dag, hele året.

Hvordan forgår nettstudier?
Når du får tilgang til vår nettskole vil du finne en komplett oversikt over våre nettstudier, med studieveiledning for hvert enkelt kurs.

Studieveiledningen forteller deg hva du bør fokusere på innen de ulike emnene, og hva som er viktig for deg å lese før neste oppgave. Den er ment å erstatte det en kursholder ville sagt. og fungerer som et utfyllende tillegg til fagbøkene Bestselgersrien 1-4.image

Du leser deg gjennom ferdighetene via nettskolen, samt lærebøker som du kan kjøpe hos oss.

Noen kurs tilbyr øvingsoppgaver som hjelper deg gjennom pensumet. Du leverer dine innsendingsoppgaver gjennom nettskolen til din nettlærer.

Som kunde/elev får du tilgang til en egen arbeidsbok på nett. Her kan du lagre det arbeidet du for eksempel gjør hjemme, og fortsette et annet sted, eller du kan lagre filer du ønsker å ha tilgjengelig på reise.

På din personlige side får du oppdatert informasjon om aktivitetene som er registrert på deg. Det kan være innsendinger og kommentarer fra lærer.

Alle våre kurs er knyttet til et digitalt “klasserom”, en møteplass der du kan stille spørsmål, gi svar og diskutere med andre elever. Her kan du diskutere spesifikke temaer innen dine nettstudier, med andre som er opptatt av nøyaktig det samme som deg.

Veiledning og oppfølging:
Hos Nordic Business Academy sine Nettstudier få du personlig oppfølging og hjelp – når du
trenger det. Du får en lærer som følger deg gjennom hele studietiden ved å gi deg tilbakemelding.

Studietid:
For alle kurs er det oppgitt en studietid i måneder, som er den tiden du kan bruke på å fullføre studiet..se vedlagte linker for studietid og faginnhold.

  1. For de aller fleste av våre studier innebærer dette at du har relativt god tid.
    Innenfor disse rammene legger du opp din egen studieplan, og er ikke avhengig av å følge faste tider.
  2. Fleksibilitet:
    På Nordicbusinessacademy.no sin nettskole har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Du velger selv når du ønsker å lese. Slik kan du tilpasse nettstudiene til din hverdag.

NordicBusinessAcademy.no
Kay Ellingsen – 91000 744

Kay.elling@gmail.com
Opplæringsansvarlig – Forfatter
og foredragsholder.

Ønsker du informasjon/fagkunnskap innen salg, service og ledelse, så kan du få tilgang til alle mine blogg innlegg her: http://kayellingsen.com/author/kayelling/

Vil du i tillegg ha et møte med oss for å skreddersy ditt eget “Academy – skole” som er tilpasset dine ønsker og krav så kontakt oss på: Kay.elling@gmail.com

eller 📞 ring: +47 91000 744

“any time”