Visste du at selgere er seriøse, hardt arbeidende mennesker?

#Next1 Kurs og Rekruttering Uncategorized Visste du at selgere er seriøse, hardt arbeidende mennesker?
0 Comments

Jeg ser at salg er avgjørende for enhver bedrifts suksess. Og tenk om jeg hadde vært en bedre selger. Godt salg er avgjørende for bedriftens suksess. Så viktige er de! Men fordi jeg har den oppfatningen av at jeg ikke er noen selger, hemmes salget.

Jeg kan leve av min virksomhet, men rik blir jeg aldri! Obs! Tenk på alle de tingene jeg kunne ha gjort, om jeg ikke bar på en ryggsekk fullastet med hemmende oppfatninger om egen kapasitet.
Hva er dine hemmende oppfatninger? Helt ærlig!?

Mange ledere lar være å delegere, oppmuntre og rose. De overser sågar de supre prestasjoner blant sine ansatte fordi de har hemmende oppfatninger om dem.

Superselgere kan som ledere slite med å hjelpe salgskorpset sitt til å endre sine hemmende oppfatninger til salgsfremmende oppfatninger. Har du aldri kjent på slike hemninger, blir du neppe en god veileder.

Tenker medarbeideren fremmende tanker om seg selv, kundene og egen bedrift, vil det kunne gi dramaisk resultatet. Hvorfor?

Fordi noen ganger kan en hel haug med hemmende oppfatninger føre til alvorlige hemninger som fobier, anklagelseskultur, sinne og lav selvfølelse.

Og ingen har solgt godt ved å være redd for kunder, vise kunden mistillit, kjefte på kunden eller krabbe for dem. Negative tanker gir negative forventinger om fremtidig salg.

Du kan godt ha vonde følelser. De kan du utforske og bruke for å lære kunsten å selge.

Bruker du ofte ord som ”må”, ”burde” og ”er nødt”? Synes du ofte at det du sier er så viktig at du trenger å understreke det med slike moraliserende og innskrenkende ord?

Hva skjer om du slapper av litt på kravene og bruker andre ord enn må, burde og er nødt?

Hva skjer om du i stedet sier ”vil”, ”kunne” og ”har lyst”? Endring begynner med språket.
Å endre ordvalget øker handlingsvalgene. 

Et hemmende språk er ganske enkelt å identifisere. Setningene begynner ofte med ”kan ikke, må, er nødt, burde, aldri, ingen, alle og alltid”. Om du bruker flere av disse ordene ofte, så gjør noe med det.

SalesLearning.Online

Kay Ellingsen🍒

Categories: