Hvorfor skal du bruke 5.000,- i måneden på en MENTOR i salg fra dag 1?

#Next1 Kurs og Rekruttering Nyttig om Salg og Ledelse Hvorfor skal du bruke 5.000,- i måneden på en MENTOR i salg fra dag 1?
0 Comments

Å etablere en bedrift er en stor og ofte utfordrende oppgave, og det kan være nyttig å ha en mentor som kan hjelpe deg på vei. En mentor kan bidra med sin erfaring og kunnskap, samt støtte og veiledning når du møter utfordringer.

En av de største fordelene ved å ha en mentor er at de kan hjelpe deg med å utvikle din forretningsidé. De kan gi deg nyttige råd om hvordan du kan forbedre din forretningsplan, og hjelpe deg med å identifisere potensielle risikoer og utfordringer. Mentor reduserer rett og slett risikoen for at du mislykkes med etableringen din!

Mentoren din kan også hjelpe deg med å etablere kontakter og bygge ditt nettverk. De kan introdusere deg for nye forretningsmuligheter og hjelpe deg med å etablere viktige relasjoner med andre forretningsfolk og bransjeinsider.

Når det gjelder salg, kan en mentor også være til stor hjelp. De kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv salgsstrategi og gir deg nyttige tips om hvordan du kan forbedre dine salgsteknikker.

Remi Marents og Kay Ellingsen er konsulenter i Next1, og er et eksempel på mennesker som kan være en stor hjelp som mentor for deg og din blivende bedrift. De har omfattende erfaring og kunnskap om salg, og kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv salgsstrategi.

Next1s salgstrenere har også en unik tilnærming til salg, der de fokuserer på å bygge en sterk relasjon med kundene dine. De hjelper deg med å forstå kundene dine på en dyptgående måte, slik at du kan tilpasse dine salgsteknikker for å oppnå best mulig resultater.

I tillegg til å hjelpe deg med å utvikle en effektiv salgsstrategi, kan Next1s salgstrenere også hjelpe deg med å forbedre dine salgsteknikker. De kan tilby individuell opplæring og coaching, samt regelmessige salgstreninger og workshops.

Alt i alt, hvis du ønsker å etablere en vellykket bedrift, kan det være nyttig å ha en mentor som kan støtte og veilede deg på vei. Salgstrenere i Next1 er et eksempel på en gruppe som kan hjelpe deg med å nå dine mål og oppnå suksess, og til en pris som er svært lav i forhold til tryggheten, den økte vekstraten og varige business kompetansen du får. Så sett av penger til er par mentor møter per måned de 2 første årene- det er vel anvendt!

Ps: Som mulig mentoring kunde kan du GRATIS booke 30 minutter i kalenderen min for å snakke om prosjektet ditt og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg! Klikk på knappen under og book tid på under 1 minutt!

Categories: