Hvorfor velge utvikling og utdannelse på Bestselgerskolen?

#Next1 Kurs og Rekruttering Uncategorized Hvorfor velge utvikling og utdannelse på Bestselgerskolen?
0 Comments

 

image

 

image

Prosessen med å finne en salgscoach til meg selv var lang, men valget falt til slutt på Kay Egil Ellingsen og bestselgerskolen. I 6 dager fordelt på tre månader blev jeg tilsammens med åtta andra ivrige deltagere coachade i ferdighetshjulets 24 ferdigheter.

Mina resultater etter kursen har varit helt outstanding. Jag bokar flera möten och closar flera avtaler än någon gång tidigare. Jag tänkte för mig selv häromdagen vad är det som gör att jag lykkas så mycket bättre nu? Självklart!!! jag brukar ju det jag har lärt mig, det vill säga alla salgets 24 faser ti ulike situasjoner og personligheter jag möter.

Kay sin pedagogiska emne, humor, erfarenhet, galskap och viljan till att lära ut hur man lykkas är unik. Den må upplevas för att förstå.. Tack Kay för att du har hjälpt mig till mera succe på jobb og privat.
Peter Adolfsson – Salgssjef | Business Coach og Key Acount Manager Resurs Bank

image

«Etter å ha møtt Kay har jeg fått større selvinnsikt, og forstår bedre hvordan andre mennesker fungerer ved hjelp av atferdspsykologi. Jeg har en bachelor fra BI, med fordypning i Salgsledelse og Personlig Salg.

Det er oppsiktsvekkende at jeg ikke lærte noen ting om dette på skolen. Min professor fornektet nemlig at mellommenneskelige relasjoner og atferdstilpasning har noe utslag på salget. De hevdet at det ikke var gjort nok ”empirisk forskning” på området, og at det bare er vås. Jeg er svært skuffet over utbyttet BI har gitt meg. Og jeg vil gå så langt å si at det har vært bortkastede penger de tre årene jeg har vært innrullert der.

Å kunne forstå hva dine kunders drivkrefter er foran, under og etter et salg er vitalt for suksess i vår profesjon som selgere!

Jeg vil også nevne at det ikke bare er på det profesjonelle planet dette har hjulpet meg, men også på det personlige. Jeg har lært å kjenne fantastiske mennesker med totalt ulik personlighet som meg selv, simpelthen fordi jeg har blitt selvreflektert og kan forstå og tilpasse meg andre mennesker slik at de havner i komfortsonen.
Prisen du betaler for kursene hos Bestselgerskolen er SÅ verdt det!
Du tjener igjen pengene du investerer på ett blunk.

Takk for god kunnskap.»

Lars Halvard Grimsrud

 

image
«Jeg kan absolutt anbefale kurset for alle innenfor salg som ønsker å forbedre sine resultater. Kurset var virkelig en «eye-opner» og har gitt meg ny kunnskap om hvordan jeg best kan tilpasse meg mine kunder og hjelpe de til å kjøpe. Kursholderne var svært profesjonelle og veldig inspirerende!»
Petter Bjerkeli – Salgssjef | Novotek AS

 

image

Jeg har bakgrunn fra ulike salgsleder roller i flere ulike foretak. De de siste årene har jeg jobbet som salgssjef i Nordic Choice Hotel og jeg har opparbeidet meg meget god kompetanse og leverer meget gode resultatet, men jakter stadig på læring, utvikling og enda bedre resultater for meg og mitt team. Det har vært utfordrende å finne rette coach, og rette konsept for meg. Jeg har i år levert best i mitt team og pr 01. Juni ligger på target i forhold til mitt årsbudsjett på 30 millioner. Det er derfor en stor glede for meg å ha funnet en person og et konsept som utfordrer og skolerer meg til å levere enda bedre resultater for meg og mitt team. Dette et salgsledelse satt i system.
Jeg anbefaler Bestselgerskolen for alle som vil optimere resultatene og kundetilfredsheten. Er du kresen på innhold og har hørt det meste før.kan jeg garantere deg et nytt og høyere nivå.
Margrethe Nagy – Salgssjef | Sales Manager

Nå Scandic

image

I min karriere har jeg vært innom flere salgskurs hvor dette er klart det beste kurset! Dette er ikke et basic salgskurs som lærer deg om salgssamtalen. Dette er adferdspsykologi og kunsten om hvordan tilnærme seg ulike personligheter. I tillegg har jeg lært meg selv å kjenne enda bedre! Kurset er engasjerende, inspirerende, og svært lærerikt. Teorien er konkret, og med mange gode eksempler vi alle kan relatere oss til. Det er mye praktisk trening på kurssamlingene, og vi blir ofte utfordret og dratt ut av egen komfortsone, noe som er veldig lærerikt! Anbefales!
Siv Schøning – Salgssjef | Smart Media AS

image

Av alle kurs jeg har vært på er Business Coach kurset hos Bestselgerskolen desidert det mest lærerike kurset jeg har deltatt på. Det var motiverende med faglig dyktige kursholdere som er flinke til å lære fra seg. Kursleder Kay Ellingsen er en engasjerende kursholder som sørger for at man reiser hjem etter hver kursdag med mye nyttig kunnskap. Kurset inneholder en stor del praktisk trening hvor man danner et godt grunnlag for en positiv og varig utvikling. Kursets dokumentasjon inneholder 4 bøker spekket med all relevant informasjon for salg/service og ledelse.
Audun Johnsen – Avdelingsleder | Kontorland

 

Ønsker du et hyggelig tilbud på “Business Coach Utdannelse” så ring meg gjerne på +47 917 21000 eller Kay.elling@gmail.com

 

image

 

 

Categories: