Jeg anbefaler deg å være UTRO ! Det holder MYE LEVENDE- les hvordan her :

#Next1 Kurs og Rekruttering Nyttig om Salg og Ledelse Jeg anbefaler deg å være UTRO ! Det holder MYE LEVENDE- les hvordan her :
0 Comments

(Jeg er ganske sikker på at jeg ikke ville vært fullt så tøff med click-bait’en hvis Fruen leste mine artikler men effekten helliger midlet som noen sikkert sier. )

Hvorfor skal DU være utro mot din REKRUTTERINGSPSARTNER?

Amerikanere har flere passende uttrykk; både «keep them honest» og « Trust- but verify». Hvis ikke du selv er topp motivert for at du selv skal få så gode tjenester som mulig til en så lav pris som mulig- så tviler jeg på at en rekrutteringsleverandør bryr seg på dine vegne. Akkurat som DnB og Telenor fortsatt tjener flere milliarder på å misbruke lojaliteten til sine søvnige kunder, tror jeg mange leverandører gjerne blir litt for komfortable på din bekostning.

Min påstand er at det er bedriftsøkonomisk selvskadende å ta et leverandørforhold for gitt- og å slutte å bry seg om kvaliteten til de som leverer deg folkene som bringer inn omsetningen- det er ILLE! Er du betalt for innkjøp eller er bemanningsansvarlig innen salg, service, ledelse sp mener jeg det er din PLIKT å ha oss på si’

Under forteller jeg hvorfor- men først så legg merke til at jeg sier ikke «sett inn Next1 på det din nåværende leverer»- det er kanskje like dumt på sikt. Jeg foreslår å enten bytte litt på, eller å sette oss inn i nisjen vi er sterkest. Vi kan ikke lager, vektere, bygg eller barnehager. Men vi er sannsynligvis best på: Salg, Service og operative ledere.

Det å etablere kundeforhold til flere leverandører av rekrutteringstjenester vil ha mange fordeler for en bedrift. Her er noen av de viktigste grunnene til at det er fornuftig å gjøre det:

  1. Økt konkurranse: Ved å samarbeide med flere leverandører vil bedriften øke konkurransen om å levere på en optimal måte, noe som vil føre til at bedriften får tilgang til en større og mer talentfull pool av jobbsøkere, og får bedre hjelp til å velge riktig blant dem. Du skal IKKE kjøre to rekrutteringsfirmaer opp mot hverandre samtidig på samme oppdrag. Kvaliteten vil umiddelbart droppe da bare de dårligste rekruttererne vil finne seg i det- de samme du får gratis ved No Cure-No Pay segmentet. Jeg tror at du leser dette fordi du skjønner at du tvert i mot er vesentlig mer tjent med å ØKE kvaliteten din fremtidige humankapital som det heter på fint…
  2. Redusert risiko: Ved å samarbeide med flere leverandører, vil bedriften kunne redusere risikoen ved at du et avhengig av en enkelt leverandør. Dersom denne leverandøren ikke lever opp til forventningene, vil bedriften fortsatt ha andre alternativer til å velge mellom.
  3. Økt fleksibilitet: Ved å samarbeide med flere leverandører vil bedriften ha en større fleksibilitet i forhold til å håndtere endringer i arbeidskraftbehovet. Dersom et behov for ekstra rekruttering oppstår, kan bedriften raskt og enkelt gå til en annen leverandør.
  4. Bedre priser: Ved å samarbeide med flere leverandører, vil bedriften kunne sammenligne priser og kvalitet på tjenestene, noe som nesten garantert vil føre til at dere får bedre priser og bedre kvalitet på rekrutteringsprosessen.
  5. Bedre kvalitet på din innkjøpskompetanse: Ved å samarbeide med flere leverandører, vil dere f.eks. kunne få sammenlignet i virkeligheten flere litt ulike måter å rekruttere på, og med det kunne sørge for å etterhvert bruke de beste elementene fra de ulike prosessene. Rett og slett: dere kan i større grad spesifisere og stille betingelser til hvordan dere ønsker at vi skal jobbe, hva og på hvilken måte vil dere ha informasjon, format på møter, oppfølging osv.

I sum, du MÅ utfordre etablerte kundeforhold til dine leverandører -spesielt av rekrutteringsstjenester. Det VIL føre til en mer kostnadseffektiv, fleksibel og kvalitativ rekrutteringsprosess. Bedrifter bør generelt vurdere å samarbeide med flere leverandører for å ha bedre kontroll på kostnader og kvalitet.

Vi tar gjerne et møte for å diskutere hva vi kan gjøre for å hjelpe dere å lykkes bedre enten ved å hente flere lønnsomme ansatte, eller hvordan vi kan skreddersy korte og relevante tiltak for å hente ut mer av potensialet til de du allerede har. Se https://next1.no eller ring direkte på mobil 91666666.

Ha en fortsatt strålende dag!

Remi Marents , remi@next1.no

.

Categories: