Er du på jakt etter ny jobb?

Vi har headhuntere og rekrutterere som hjelper deg videre og passer på at din neste arbeidsgiver er en god match!

bilde av selger som møter en kunde

På din side

For oss holder det ikke å håpe det beste

Hemmeligheten bak vår suksess, og benevnelsen “Norges beste Rekrutterer” kommer av at vi ikke bare markedsfører en arbeidsgiver overfor et stort antall kandidater. I steden tar vi vare på kontaktene våre over mange år. Tusenvis av talentene vi har i nettverket vårt har vi enten kurset, rekruttert inn i jobben de har nå, levert rekruttering til osv. Spesielt innen salg og service har vi flere titusen kontakter, og minst tusen av disse vil til enhver tid vurdere å skifte beite. Hvordan vet vi hvem og når?

La oss hjelpe deg med:

1

Finne en bedre jobb

Uansett årsak - ting endrer seg. Når vi kjenner deg og vet du kan være interessert, kan vi sette deg i kontakt med en arbeidsgiver som vi ikke tror - men vet passer med dine preferanser.

2

Bli bedre på jobben

Få i Norge har hatt like mange på kurs som en del av våre kurstrenere, spesielt innen ledelse, salg og service. Enten du trenger faglig påfyll for egen del, eller om du har et team du vil ha mere fart i så har vi både åpne og interne kurs som vil passe.

3

Rekruttere riktige medarbeidere

Det sies at det er billigere å rekruttere de riktige personene, fremfor å utvikle/trene dem. Det kan være mye sant i det - avhengig av hvor mye av, og hvor fort dere trenger økte ferdigheter. Vårt fortrinn er at vi foruten vår bransjekunnskap, med god kjennskap til deg og ditt team kan simulere inn ulike personlighetstyper i DISC og konkret forutsi hvordan kandidater vil fungere og trives hos dere. Du tjener mye på å ansette riktig - og motsatt.

Våre to fagansvarlige Headhuntere

Med flere tiårs erfaring har vi berørt store deler av norsk næringsliv, i de fleste bransjer.

Remi Marents

Remi er fagansvarlig for våre 1:1 programmer og arbeidsinkludering. Med mer enn 23.000 klienttimer har han laserfokus på å finne hva den enkelte er god på, og han kan motivere de fleste til det meste. Salgsutvikling, kjøpspsykologi og å øke din påvirkningskraft er favoritt temaene. Remi er mannen som finner ut og får til det du ønsker!

Kay Ellingsen

Kay er Norges råeste rekrutterer. Han er ekstremt aktiv i mange grupper, medier og fagorganisasjoner, og han har et helt unikt kontaktnett både innen ordinært næringsliv og fra store organisasjoner. Når du er klare for å vurdere ditt neste jobbtilbud, er det fordelaktig å være på Kay's radar!

En fornøyd kunde fra Next1

Øivind Sørhusbakken

Salgs- og Markedssjef Scandic Markiser AS

“Kay er en foredragsholder som evner å fange publikum på en fantastisk måte med sin kompetanse og sin energiske fremføring. Han har lært meg mye om salgspsykologi som jeg ikke kunne fra før. Dette er nyttige verktøy å ta med seg når jeg trenger våre egne selgere. Han tør å utfordre rutiner og prosesser i bedriften for å skape fremdrift.
Nettskolen har gitt meg mye kompetanse, og jeg kan holde på med den når det passer meg. Kay er også en god sparringspartner når jeg føler at jeg trenger mer input, og forslag til nye løsninger på utfordringer som oppstår i hverdagen. Kay jobber hele tiden med å utfordre komfortsonen, dette kan for enkelte virke ubehagelig, men jeg kan bevise at det gir resultater.
Vi har økt vår omsetning med 39 millioner etter vi startet samarbeidet med Kay.”

Fornøyd kunde 2022

Tone Michelsen

Partner, Bedriftsvekst AS

“Next1 ledet av Kay Ellingsen er et profesjonelt selskap med tyngde og det skinner gjennom års erfaring innen kursing, rekruttering, bedrift-og kundekontakt.
Jeg opplever Kay som en kunnskapsrik, reflektert og levende person som følger med i tiden, og har et unikt engasjement for hva han driver med som smitter og inspirerer. En seriøs og til tider fleipete tone gjør at man kan bli sittende i timer og lytte og lære uten et kjedelig øyeblikk.
Jeg anbefaler Next1 på det sterkeste til rekruttering, kursing og bedriftsutvikling, for selv om Kay har sin nisje så ser han helheten i en bedrift og har kommet med uvurderlige innspill og ideer som har løftet bedriften vår og jeg er glad for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med han.”

Remi Stenersen fra Linella er en fornøyd Next1-kunde

Remi Stenersen

Daglig leder, Linella AS

“Remi Marents har bistått undertegnede i forbindelse med strategiske prosesser i forbindelse med forberedelser til styremøter i Linella as. Hans kunnskap  og innspill har vært av særdeles lønnsom karakter for Linella som har gått fra 7 år på rad med underskudd til første året med overskudd i en vanskelig tid med både Corona og høye råvarepriser. Hans bidrag om hvordan skape lønnsomhet i alle prosesser, samt å få med mennesker som bærer en over 100 år gammel kultur, har vært så godt mottatt av både meg som daglig leder og eier av selskapet at vi har inngått forhandlinger om en fast styreplass for Remi Marents.”

Din neste mulighet

Er du klar for å nå nye høyder? Da vil vi høre fra deg!

Som headhuntere tar vi betalt fra bedriftene vi finner talenter for, så det er helt gratis å kontakte oss. Om du ikke allerede har gjort det, sørg for å følge oss på LinkedIn, og send gjerne noen ord ved å trykke på knappen under. Vi vil alltid behandle henvendelser konfidensielt, og vil aldri bringe navnet ditt videre før vi har spurt deg konkret.