et utvalg Åpne kurs - 2023

Hos Next1 så kan du når det passer DEG!
Ved omkring 6 kursdeltagere eller flere, vil det som regel være lønnsomt å vurdere bedriftsinterne kurs, hvor vi tilpasser 100% til deres bedrift, og leverer det der og når det passer best for dere. Her finner du noen eksempler på de åpne kursen vi tilbyr i år, og hvor du kan kjøpe en eller flere plasser så lenge det er ledig kapasitet. Noen er kun fysiske kursdager, noen er rene kurs på Nettskolen vår, og noen er blanding. bruker det beste fra begge verdener.

Skal vi holde kurset hos oss- eller skal vi holde det hos dere?

kursrommet til Next1 på Nesbruveien 75

Over finner du knapp til å gå til Lederutdanning, vår e-læringsplattform. Under finner du en liten oversikt hvor vi forsøker å vise noen tilnærmet standard produkter vi har – men i praksis tilpasser vi for det meste innholdet og leverer bedriftsinternt. Dette foregår ved at vi med bedriften ser på hvor de er og hva de trenger, og så plukker vi ut akkurat de tingene fra faginnholdet vårt. På den måten blir kursene langt mer effektive, rimeligere – og de motivere og inspirerer!

Vi har bevisst priset oss attraktivt for at også mindre norske bedrifter skal kunne velge dette kontra åpne kurs. Rent praktisk ligger skjæringspunktet for når det er lønnsomt ofte så lavt som 4-5 deltagere – og da med 100% tilpasning av innhold, samt mulighet for å holde kurset i deres egne lokaler — på den måten fjernes også reise og evt. opphold for deltagerne, noe som på dagskurs kan være bortimot 70% av totalprisen. 

Holder dere til i passe avstand, kan vi også sørge for gode kurslokaler hos oss i Nesbruveien 75, ved siden av Miele-bygget – altså rett på andre siden av E18 for IKEA. Det er enkel parkering utenfor. 

Ring Kay Ellingsen på mobil 91 000 744, eller Remi Marents på mobil 91 66 66 66, for å avtale tid for et møte om hva dere trenger av kurs og utvikling fremover. Vil du ikke ringe nå, men foretrekker å sende en beskjed så vi kan undersøke noe før vi kommer tilbake til deg, finner du skjema for å kontakte oss her: Kontaktskjema med beskjed

Vi har en helt egen LMS-plattform hvor du finner Nettskolen vår

Lederutdanning.no

Skal du gå inn på et kurs, klikker du bare på knappen under. Du skal ha fått brukernavn/passord i egen e-post når din arbeidsgiver kjøpte tilgang. Du kan også gå her om du vil teste plattformen ved å ta et gratis mini-kurs for å bli kjent med hvordan dette virker i praksis.
prøv gratis