Dette er vi som utgjør kjernen i Next1

Kay Ellingsen -

Kay Ellingsen -

Daglig leder - Headhunter og fagansvarlig salg og lederutvikling Telefon 915 39 000

  Kay startet for over 23 år siden med å bygge opp sin ekspertise innen rekruttering, salg og lederutvikling. Han har siden den gang stadig testet og eksperimentert med flere metoder, prosesser og strategier. Klikk på i-knappen rett under for å lese mer!

  Remi Marents

  Remi Marents

  Bedriftsutvikler, Headhunter - vår fagansvarlig for prestasjonsledelse og lederstøtte Telefon 91 66 66 66

   Gjennom mer enn 20 år har Remi levert flere titusenvis coachingtimer innen kommunikasjon, salg, atferdspsykologi og veiledning. Remi er medstifter av Norges første coaching utdannelse for ledere. Klikk i-knappen rett under for å lese mer!

   Peter Adolfsson

   Peter Adolfsson

   Headhunter og kursinstruktør. Telefon 988 72 332

    Peter har 20 års erfaring med salg og servicekvalitet. Han har vært med å utviklet Resurs Bank fra 4 til 120 årsverk - med omsetnigsvekst på 20% hvert år. God på kjedesalg, og har jobbet som salgscoach og salgsutvikler i store kjeder gjennom å trene de på f.eks. økt salg ved å bl.a. gjøre betaling og finansiering for kunden enklere - og har jobbet med bl.a. Biltema, BMW Norge, Flisekompaniet, IKEA, Synsam, Mekonomen, Elkøp, Ticket, Automester, BilXtra, Hifi-Klubben - og mange fler. Sertifisert som Business Coach i 24 Salg & Service ferdigheter

    Hans Petter Håtun

    Hans Petter Håtun

    Arbeidende styreformann, HR-guru

     Hans Petter har 40 års erfaring som leder og eier av en rekke bedrifter. Hans fokus er innen HR og rekruttering, og har vært med på omstilling og utvikling for store og små bedrifter. Også etablert flere selskaper i Europa. Hans Petter har hovedansvaret for leveranse av HR tjenester og rekruttering i Next1 AS. Han er sertifisert innen de fleste analyser som handler om teamutvikling, lederstiler, service ledelse, adferd og kommunikasjon. Han har særdeles gode resultater på å velge «rett person på rett plass». Har også stor forståelse/erfaring med at de forskjellige kulturer, altså humankapitalen som drivkraft, fremmer vekst og utvikling for selskaper.

     Next1 leverer bedre tjenester enn andre i bransjen, ved å ikke tro vi er best på alt, men dynamisk bruke kompetansen til de fageksperter og nøkkelpersoner som passer best for oppdraget, og de utfyller oss på områder som kundene våre ofte trenger. Her er noen av spesialistene vi jobber med til daglig:

     Arne Kristian Røste

     Arne Kristian Røste

     Next1 Fast Partner: Kommunikasjon og strategisk markedsføring

      Arne hjelper våre kunder med oppsett av enkle, fungerende webshoper gjennom selskapet Bedriftsvekst: Et norsk team, norske eksperter. med kontor over gangen for oss. Spesialitet: deg som ikke kan noe om webshop - de lager en webshop med dine produkter helt ferdig til deg, endog markedsfører den, så du trenger bare sende ut produktene når ordrene kommer! Kontakt han og be han vise deg siste eksempel på akkurat dette! Arne har flere års erfaring innen intern- og ekstern kommunikasjon, som både kommunikasjonsdirektør, Coach, Markedssjef og distributtør for bedrifter innen B2C og B2B markedet. Med bred erfaring innen kommunikasjon; er Arne spesielt dyktig til å skape gode dialoger og relasjoner med kunder. Oppfølging og gjennomføring av prosjekter for kunde; profesjonelt og effektivt.

      Tone H. Michelsen

      Tone H. Michelsen

      Next1 Fast Partner: Etablering/drift av Webshop og SOME drift

       Tone hjelper våre kunder med å faktisk få kunder! Det betyr konkret at hun på vegne av deg, på deres ulike sosiale medier sider, f.eks. laster opp nye bilder, oppdaterer hendelser, skriver og legger ut nye og spennende poster i ditt navn - så webshopen du har brukt penger på faktisk tjener penger! Hun har den praktiske erfaringen med mindre webshoper som gjør at Tone sørger for at du får noe som ser bra ut, alt fungerer til en lav pris - og det er en inntektskilde, ikke en kostnad. Fungerende webshoper gjennom selskapet Bedriftsvekst. Tone har 8 års erfaring som KAM og salgs- og markedssjef for ALS Laboratory Group, et internasjonalt selskap innen miljøanalyser. Tone har videreutviklet sin sans for markedføring på BI og NKI og skriver tekst for Moen & Co. Med salgserfaring innen B2B markedet, og med god kunnskap på salg mot fagkompetente kunder, er Tone en god støttespiller for markedsavdelinger som ønsker en digital tilpassing.

       Jan Andrè Hegstad

       Jan Andrè Hegstad

       Next1 Fast Partner:

        Jan driver med digital forretningsutvikling - det vil si websider, CRM-løsninger, annonsering i SOME, utarbeidelse av digitale presentasjoner. Han jobber til daglig i Visivo AS. Visivo har et team norske konsulenter som brenner for god kundeservice. Han er spesialisert innen microsoft, mail/domene-administrasjon, kartlegging av behov og nyskaping.

        Så hva konkret er en : Next1 Fast Partner ?

        Next1 Fast Partner

        Snu for mer om hva det betyr

        Fast Partner er en spesialist vi samarbeider mye med

        Vi viser gjerne frem de vi kjenner ekstra godt og bruker jevnlig fordi de utfyller oss på oppdrag når det er naturlig. De er ikke fast ansatt hos oss, og du står fritt til å kontakte dem direkte om du ønsker. Nettverking i praksis: Leter DU etter du en bra kontakt på noe spesifikt, så kanskje vi kan gi deg en referanse på noen vi kjenner?
        Spør om vi kjenner noen som...